Leer de basis van Python programmeren in 3 dagen

Ben je geïnteresseerd in het leren van Python, een van de meest populaire programmeertalen ter wereld? Wil je snel de basisbeginselen van Python onder de knie krijgen? Bij EJH Media Producties bieden we een intensieve 3-daagse training aan die je in staat stelt om de grondbeginselen van Python programmeren te leren en een solide basis te leggen voor verdere groei in de programmeerwereld.

Onze training is ontworpen voor beginners die weinig tot geen ervaring hebben met programmeren. Het doel is om je de fundamentele concepten van Python bij te brengen en je vertrouwd te maken met de syntaxis en structuur van de taal. We zorgen ervoor dat je na afloop van de training in staat bent om eenvoudige programma's te schrijven en problemen op te lossen met behulp van Python.

Onze 3-daagse Basis Python training biedt een gestructureerd leerplan dat stapsgewijze instructies en oefeningen bevat om je vaardigheden te versterken. Onze ervaren docenten hebben een schat aan kennis en praktische ervaring in Python programmeren en ze zullen je begeleiden tijdens de hele training.

Tijdens de training behandelen we onderwerpen zoals variabelen, datatypen, datastructuren, conditionele statements, loops, functies en nog veel meer. Je leert hoe je de krachtige functionaliteiten van Python kunt benutten en hoe je probleemoplossend kunt denken bij het schrijven van code. Daarnaast zullen we je vertrouwd maken met veelgebruikte Python-bibliotheken en tools die je ontwikkelproces efficiënter maken.

Mis deze geweldige kans niet om de basis van Python programmeren te leren in slechts 2 dagen! Schrijf je vandaag nog in voor onze training bij EJH Media Producties en begin je reis naar succes in de wereld van programmeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je plaats te reserveren!


Python code

3-Daagse training voor


€1299,00

Nu tijdelijk voor de actieprijs van

€1099,00

Incl. alle cursusmaterialen Excl. BTW


Startdatums trainingen

De komende trainingen zijn open voor inschrijving. Op afspraak kunnen ook trainingen op andere momenten gegeven worden.

8, 9 en 10 april 2024 - Amersfoort

Mocht u geïnteresseerd zijn in een specifieke of interne training, neem dan gerust contact met ons op om maatwerk af te spreken.


Vrijblijvende informatie


Wat kun je verwachten van onze 3-daagse Basis Python training?

Kleine groepen

Wij werken met een maximale groepsgrootte van 6 deelnemers. Hierdoor krijg je voldoende persoonlijke aandacht van onze ervaren docenten om vragen te stellen, specifieke uitdagingen te bespreken en gerichte feedback te ontvangen.

Duidelijke lesmaterialen

Het ontwikkelen van ons eigen lesmateriaal stelt ons in staat om de training volledig af te stemmen op de behoeften en leerstijlen van onze deelnemers, waardoor we een gepersonaliseerde en effectieve leerervaring kunnen bieden.

Certificaat

Aan het einde van de 3-daagse training ontvang je een certificaat van deelname, wat je kunt toevoegen aan je CV en je vaardigheden in Python kunt aantonen aan potentiële werkgevers.

Gediplomeerde docenten

Al onze docenten hebben jarenlange ervaring, zijn in het bezit van het Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG), en hebben dus de benodigde kennis en kunde om goede training te geven.

Top trainingslocaties

Al onze trainingen worden gegeven op goed bereikbare trainingslocaties door het land. Tijdens de training zorgen we ervoor dat je niets te kort komt, en regelen we ook een verzorgde lunch.

Persoonlijke intake gesprek

Tijdens een persoonlijk intake gesprek zal besproken worden wat jouw leerdoelen zijn, en hoe wij de training optimaal op jouw situatie kunnen laten aansluiten.

Goede sfeer

We geloven dat een positieve en ondersteunende omgeving de leerervaring versterkt, de deelnemers aanmoedigt om vragen te stellen en samen te werken, en bijdraagt aan een succesvolle en plezierige trainingservaring.

Incompany trainingen

Met onze incompany trainingen brengen we de expertise en kennis rechtstreeks naar jouw organisatie op een locatie en tijd die het beste past. Dit zorgt voor een efficiënte en op maat gemaakte leerervaring, waarbij de training specifiek wordt afgestemd op de behoeften en doelen van jouw team.

Goede nazorg

Bij al onze trainingen bieden wij 30 dagen nazorg. We zijn er om ondersteuning te bieden, eventuele vragen te beantwoorden en te zorgen dat je de geleerde vaardigheden succesvol kunt toepassen. Jouw succes staat bij ons centraal, zelfs na de training.

Waarom kiezen voor EJH Media Producties?

0
0
0
0

Ik vond de persoonlijke aandacht en het geduld van de trainer heel fijn. Dit heeft mij als beginner erg geholpen om Python te snappen.

Renate van Lishout

Door deze training heb ik als Data Analyst een mooie nieuwe tool gekregen om mijn werk nog efficiënter te kunnen doen.

Jochem Koremans